уторак, 27. септембар 2011.

Navali narode, sa nama će biti mnogo bolje

Navali narode, sa nama će biti mnogo bolje. Ulicama će teći med i mleko, posla će biti za sve, samo mi da dođemo tamo gde smo trebali odavno da budemo!

Ja jedva čekam izbore, odnosno predizbornu kampanju. Zašto? Pa čuo sam neke priče da uskoro dolazi na red i moja ulica koju su trebali odavno da asvaltiraju. Ja nisam daleko od glavnog puta koji je asvaltiran ali dok dođem do njega, pa kao da sam iz njive izašao. Posebno noću, imam neke ,,indijance" od komšija koje su polomile uličnu rasvetu, tako da kada noću treba da krenem negde obavezno ponesem jednu malu baterisku lampu da bih osvetlio put kako ne bih zaplivao u jednu od hiljadu bara. 

Ništa, sada mogu samo da čekam i da se nadam da će se ovi ,,odozgo" smilovati. I komšija ko god da si prestani više da lomiš uličnu rasvetu, ako si na mrak navikao vrati se lepo u šumu, tu imaš i blata i mraka.


2 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates