недеља, 25. децембар 2011.

Drugi rođendan bloga Neke moje stvari

Već dve godine je prošlo od kako postoji Neke moje stvari - Blog.
Blog je za ovih dve godine doživeo dosta promena što u estetskom smislu što u načinu pisanja.
Takođe blog je dobio još dva autora Alle i Malinu Fisher koje su na moj nagovor (da se pohvalim) počele da pišu i da na svoj način daju boju blogu, stoga im se zahvaljujem!
 U početku većina tekstova svodila na ,,copy-paste" naravno sa navođenjem izvornog linka, nisam smatrao da je to greška jer sam verovao da ako jednostavno vidim nešto interesantno, da bi trebalo da to postavim na svoj blog kako bih o tome razvio diskusiju sa čitaocima bloga.

Uvek sam do sada vodio računa o autorskim pravima tako da nisam nikog oštetio.
Ali rešio sam da to promenim i da od današnjeg dana na blogu budu samo moji lični tekstovi, neke moje stvari, naravno vezane za sve teme koje sam do sada pratio.
Zahvalio bih se Letnjoj Oluji, queenjungle, DobrilaM, Tomcaa, Milošu Grujiću, Zorici Đurić, Vesni Icić, Snelle , Topyslawe, Marini Bajić na vremenu i podršci koju su uputili meni odnosno blogu.
Često su me pitali zašto blogujem, da li od toga imam neku ,,vajdu".
Odgovarao sam da volim da blogujem, da je blogovanje nešto što kada jednom kreneš, kada jednom uđeš u taj svet, kada shvatiš kako blogovanje funkcioniše to ti se ,,uvuče pod kožu" i bez toga više ne možeš.
Zahvaljujući blogu sam upoznao interesantne ličnosti koje sigurno ne bih upoznao da se nisam upustio u vode blogovanja.
Ispod teksta sam postavio neke pesme čisto da ne prođe žurka bez muzike.
NMS by Miloš Miladinović on Grooveshark


10 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates