четвртак, 23. јун 2011.

Chelsea Lately ,,malo" izvređala Srbiju a i našeg ministra Šutanovca.

Heh, znate kada vas neko tako izvređa vas i vašu zemlju u ovo primeru Srbiju, mada oni to misle i za sve zemlje bivše Jugoslavije, kada vas izvredja neko ko je potomak kurvi,ludaka i ubica, neko čija čitava istorija njegove zemlje nije duga koliko istorija jedne vodenice na ovim prostorima. Kada vas uvredi pripadnik nekog naroda čija je čitava istorija utemeljena na ugnjetavanju drugih u ime ,,demokratije i vladavine prava".


Oni koji su kao paraziti koji crpu resurse drugih zemalja i kada više ništa ne bude ostalo korisno što bi se moglo uzeti, tu državu će raspračati a u po njenim nekadašnjim teritorijama rasuti nuklearni odpad.


Trenutno napadaju male i slabe zemljice koje su oni oslabeli i rasparčali ali šta će biti kada krenu na velike moćne zemlje, da li će njihova politika ugnjetavanja povući ostatak sveta u opšti haos ili kako oni to vole da kažu: ,,Amargedon".

Iskreno nadam se da ćete završiti kao u filmu ,,Dan posle sutra" (The Day After Tomorrow)  jer će svet samo tako preživeti ovu ,,USA demokratiju" koja kada god bi joj zafalilo novca, negde bi izazvala neku krizu i tako punila svoj budžent.


Prokleti licimerni kreteni, oni su našli da prozivaju Srbiju zbog neke ,,umetnice" koja sreća pa se nije ispovraćala, kao što ume, na prvi red. Ništa dobro od vas nije proisteklo, vi ste gomila prevaranata imbecila koji odkupljuju strane naučnike jer vaše školstvo a ni ljudstvo ne može da pruži kvalitet kakav ovde možete naći.


Neka doćiće i vama kraj, propadala su i veće i jače imperije od vas, propašće i vaša samo da sa sobom ne povučete i ostatak sveta.


Na netu sam pronašao snimak na kome poznata, ali u Americi, voditeljka Chelsea Handler sa nekim njenim gostima vređaju Srbiju, heh kao da oni znaju gde je Srbija.


U svom ,,govoru" voditeljka je spomenula i ministra Dragana Šutanovca.

Obratite pažnju samo rečnik koji upotrebljavaju, a nas nazivaju divljacima. 
Ovaj ,,show" je, meni se čini, original kao jedan koji se prikazuje na jednoj našoj televiziji, hm ismejavanje drugih je odlika obe emisije, ali dobro ovaj narod je to prihvatio, vidim da ,,amerikanizacija" uzela maha u Srbiji.
Imamo njihove neke bitnije emisije,odeću, Coca Colu, još samo da postanemo debili i bićemo Amerikanci.


Dotična voditeljka je ministra Šutanovca nazvala je boljševikom, a iščuđavala se tome što Srbi imaju fejsbuk i smeju da posećuju koncerte.

Na internet sajtu www.change.org napravljena je peticija u kojoj se zahteva da Hendlerova uputi zvanično izvinjenje Srbima zbog svog nastupa, a njena fejsbuk stranica zatrpana je komentarima ljudi iz Srbije. Dobar deo komentara su pokušaji da se komičarki objasni kakva je zapravo situacija u Srbiji i šta se desilo na koncertu, ali najveći broj postova su ipak najprostije psovke i teške uvrede na račun voditeljke.

8 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates