понедељак, 23. април 2012.

Izbori,Prokuplje i sve nešto ružno.

Autobuska stanica iznad
srednje poljoprivredne škole
Kako su počeli izbori tako su počela i neka dešavanja po gradu Prokuplju. Jedna od stvari koje su me prvo iznervirale su lepljenje političkog propagandnog materijala svuda po gradu. Nije bitno da li je to fasada kuće,zgrade ili traktorska prikolica, plakati se svuda mogu videti pa i kao što je ,,normalno" na autobuskim stanicama.

Pre par meseci u Prokuplju su postavljene nove nastrešnice sa klupicom koje su štitile od vetra i kiše. Bile su u redu dok nije počeo ovaj predizborni period, jedne večeri kada sam se vraćao iz grada sve stanice su bile izlepljene plakatima. Već drugog dana sa jedne su potpuno skinute stranice,jedino je ostao krov i klupica i to samo iz jednog razloga zato što je sve to dobro pričvršćeno. Stanica koja se nalazi odmah preko puta je delimično oštećenja, jedna strana nastrešnice nije oštećena.


Zašto se to dešava, da li je to delo neodgovornih pojedinaca ili nešto drugo ne znam. Zašto ljudi uništavaju svoj grad ili se oni ne osećaju da pripadaju malom i lepom gradu kao što je Prokuplje, koje bi moglo biti još mnogo lepše.

Mesto gde su se nalazile sadnice
Još jedna od loših stvari je krađa ruža koja se skoro desila kod OŠ 9 Oktobar, pokrađeno je između 250 i 600 ruža koje je zasadila služba za održivi razvoj i životnu sredinu Prokupačke opštine (opširnije).


Videćemo, ovako se više ne može nastaviti. Počinioci moraju biti kažnjeni i to dobrotvornim radom, da sve ono što su uništili poprave i da nastave da čiste i čuvaju grad.6 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates