среда, 21. децембар 2011.

Akcija - Srbi su vredni!!!


Svilen konac by Starogradske on Grooveshark

Pridružujem se akciji ,,Srbi su vredni" koja je pokrenuta na sajtu www.ceevee.com/srbi-su-vredni koja ima za cilj promenu imidža Srbije na Internetu.
Ono što vi možete da uradite je da na što više jezika pretražujete ,,Srbi su vredni". Pridružite se da promenimo imidž Srbije. Da prikažemo Srbiju onakvu kakva jeste, gostoljubivu i dobronamernu.




4 коментара:

Bekonja Milko је рекао...

Svaka cast da se nekoo,napokon setijo,neceg sto je pozitivno i dobro a od cega ce srbija imati dobru reklamu u svetu i biti vidjena iz nekog drugog ugla.Sve cestitke,idemo slozno svi.......

Miloš је рекао...

Milko hvala na podršci! Podelite ovo sa prijateljima i svakog dan makar jedanput kucajte ,,Srbi su vredni". Niko neće promeniti tu lažnu sliku o nama ako mi to sami ne počnemo.

Nesa је рекао...

iako je ova akcija relativno nova, hocu reci i dalje u toku, vec su postignuti rezultati pa se vise ne pojavljuju negativni rezultati na pretrazivacu! svaka cast za akciju i svaka cast svim ljudima koji su joj dali podrsku bilo ovakvu ili kroz popunjavanje ankete.

Miloš је рекао...

Neso ovo je naša prava mala pobeda!

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates