четвртак, 26. мај 2011.

Počela sedma regionalna konferencija PROACTIVE – Pomjerimo granice


Uz učešće preko 100 učesnika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore na Vlašiću je otvoren 7. PROACTIVE, regionalna edukativna konferencija o odnosima s javnošću.




Vrhunski PR i marketing stručnjaci iz cijele regije u ova tri dana podijeliće svoja iskustva iz prakse i prezentovati teme i rezultate novih istraživanja što će omogućiti učesnicima konferencije da nadograde svoja znanja, ali i da razmijene svoja iskustva sa kolegama iz regije.
Ovogodišnji program PROACTIVE konferencije usmjeren ka novim načinima komunikacije, novim trendovima i svim onim alatima koji su ključ uspješnih komunikacijskih strategija.
“Već sedmu godinu se trudimo svim učesnicima predstaviti najkvalitetnije predavače iz regije koji će i ove godine sa učesnicima podijeliti svoja praktična iskustva iz odnosa s javnošću.  Ove godine pod sloganom „Pomjerimo granice“ nastavljamo tradiciju PROACTIVE-a  koji je postao prepoznatljivo mjesto susreta u BiH i regiji po dobrim predavanjima i uvijek dobroj energiji“ izjavila je Jagoda Matrak, izvršna direktorica Prime Communications.

Kroz predavanja uglednih stručnjaka, Brana Grubana, Danijele Lalić, Ivane Bilić, Ksenije Renko, Ivana Ćosića, Marka Rakara, Dragane Đermanović, Sebastijana Jeretića, Vuka Ćosića i drugih koji će govoriti o internom komuniciranju, upotrebi društvenih mreža u internom komuniciranju, ali i o uticaju društvenih mreža na klasične medije, strateškom pozicioniranju korporativnih komunikacija, antikorupcijskim kampanjama, političkim kampanjama i izazovima za kompanje koje su društvene mreže unijele u ovu vrstu komunikacija.



Više informacija o PROACTIVE-u 2011. možete saznati na www.proactive.ba

PROACTIVE organizuje agencija PRIME Communications (www.blog.prime.ba).








                                                           


0 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates