понедељак, 17. јануар 2011.

Telekom Srbije smanjuje cene paketa za ADSL i povećava brzine ka internetu

TELEKOM SRBIJE PONUDIO JE KORISNICIMA nove Open ADSL pakete sa znatnim povećanjem brzina pri slanju sadržaja na internet. Telekom Srbija od 1. februara dodatno izlazi u susret potrebama korisnika da preko interneta razmenjuju multimedijalne sadržaje. Takođe, od 1. februara smanjena je i cena mesečne pretplate za većinu Click paketa.

Najveću promenu u odnosu na stare pakete imaće korisnici paketa Click 2, koji od 1. februara prelaze na paket Click 4 i kojima se povećavaju obe brzine – preuzimanja sadržaja sa interneta sa 2048 kb/s na 4096 kb/s i slanja sadržaja prema internetu sa 192 kb/s na 512 kb/s. Pored povećanja brzina, korisnicima tog internet paketa smanjena je i cena mesečne pretplate na 1.799 dinara, što je ujedno i nova cena pretplate za paket Click 4, koji sada ima dvostruko većinu brzinu slanja sadržaja na internet od 512 kb/s.

Korisnici paketa Click 1, kojima se brzina preuzimanja sadržaja povećava na 1536 kb/s, ubuduće će moći da šalju svoje priloge na internet dvostruko većom brzinom od 256 kb/s, uz izmenjenu cenu mesečne pretplate u iznosu od 1.299 dinara.

Drugi Click paketi, sa većim brzinama protoka, takođe postaju povoljniji za korisnike uz višestruko povećanje brzina slanja podataka ka Internetu.

Slične izmene od 1. februara uvode se i za korisnike koji internetu pristupaju preko statičkih IP adresa, uz smanjenje iznosa mesečne pretplate do 22%.





3 коментара:

Miloš Miladinović је рекао...

Po meni su to odavno trebali da udare.

Анониман је рекао...

Tacno nesto ih je verovatno udarilo po glavi pa se setili da malo skinu cene.....Pozdrav za Milosha
:)

Miloš Miladinović је рекао...

Pa nisu vise jedini na trzistu, pa su malo spustili loptu.
Ali svarno bzv, recimo ovde se net placa, na jugu Srbije, 1024 kb/s je zaokruzimo na 1500 a u BG brzina preko nekog kablovskog operatera koji pruza internet usluge je 4096 kb/s i to nesto jeftinije.
Mislim ovde se vidi kolika je ravnomernost u razvitku razlicitih krajeva Srbije.
Vidi se kolika je razlika izmedju severa i juga

Pozdrav kolega. ;)

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates