уторак, 18. јануар 2011.

TuneUp Untilites 2011

Program koji preporučujem je TuneUp Untilites 2011.
TuneUp Untilites 2011 je program koji služi za održavanje sistema koji se sastoji od 20 različitih modula, podeljenih u nekoliko grupa.
Za poboljšavanje performansi računara zaduženi su alati za defregmentaciju diska i registry baze, uz posebnu (meni omiljenu) opciju za optimizaciju brzine Internet konekcije.
Inače TuneUp može osloboditi dosta mesta na disku brisanjem kopija konfiguracije koje ostavlja System Restore, ili rezevne kopije konfiguracije koje ostavlja Windows Update.
Disk Space Explorer može intergrisati u kontekstni meni standardnog Windows Explorer-a.
Ono što čini ovaj program izuzetnim je da umesto pojedinačnog startovanja više opcija za optimizaciju, možete koristiti TuneUp 1-Click Maintenance koji će proveriti registry u potrazi za raznim potencijalnim problemima, izdovjiti nepotrebne prečice i privremene datoteke za brisanje, i na kraju uraditi defragmentaciju diska.
TuneUp Untilites takođe ima opciju za automacko održavanje sistema koje će u zadato vreme (u podrazumevanoj konfiguraciji je to jednom nedeljno) automacki pozvati ove opcije i optimizovati sistem.


TuneUp u svom sastavu takođe ima i alatku za promenu izgleda vaše radne površine. Sa tom alatkom vi možete upotpunosti promeniti izgled ikonica, tema, pa čak i izgled  boot screen-a
U svakom slučaju izvrstan program








0 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates