понедељак, 27. јун 2011.

Microsoft radionica u Pirotu


PIROT - U organizaciji Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača Pirot i Microsoft Srbija biće održan work shop "Razvoj Silverlight aplikacija kroz MS Visual Studio 2010 i SQL Server 2008 R2".

Polaznici mogu biti osnovci i srednjoškolci starosti od 15 do 19 godina. Prisustvo radionici za izabrane kandidate je besplatno. Poželjno je da polaznici donesu svoj laptop računar.

Za sve polaznike work shop-a Microsoft Srbija će obezbediti potrebne razvojne alate i nagrade.


Work shop će biti održan u prostorijama Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača Pirot od 11. do 15. jula u periodu od 10 do 15 časova.

Cilj work shop-a je da se mladim ljudima, zainteresovanim za softversko inženjerstvo, približe Microsoft tehnologije koje se koriste za razvoj web aplikacija.
Silverlight 4.0 i Visual Studio 2010 pomeraju tehnološke granice i čine razvoj aplikacija lakim i zanimljivim. S druge strane, MS SQL Server 2008 R2 je izuzetno robustan server baza podataka koji je prirodno mesto za smeštaj svih podataka koji se stvaraju kroz korisničke aplikacije i razne druge softverske sisteme.

Zainteresovani se mogu prijaviti isključivo preko web adrese www.msacademic.rs/pirot.



(JužneVesti)

0 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates