понедељак, 11. јул 2011.

Stacionarni bicikl simulira Tur de Frans

NE MOŽE SVAKO DA VOZI TUR DE FRANS ali novi stacionarni bicikl opremljen savremenim tehnološkim rešenjima mogao bi da vam pruži osećaj koji je najbliži stvarnoj trci biciklista, naravno, pod uslovom da u sebi imate žicu gladijatora. 

Dakle, za Alberta Kontadora u vama i uz bicikl koji je američki proizvođač ICON Health & Fitness iz Logana u Juti, proizveo u okviru svog brenda ProForm i prigodno nazvao Tur de Frans (ProForm Tour de France) moći ćete da osetite sve uspone i nizbrdice kao i nalete vetra s kojima moraju da se izbore momci koje ovih dana gledamo u živim prenosima iz Francuske.
Ovaj bicikl za koji kažu da je zvanični trenažni bicikl ove čuvene trke (Official Training Bike of Le Tour de France) ima ugrađenu bežičnu vezu i može automatski da skine s interneta bilo koju rutu na svetu zahvaljujući programima iFit.com i Google Maps. Koristeći geospecifične podatke ugrađene u Guglove mape bicikl automatski podešava nagnutost kako bi simulirao stvarne terenske uslove (uzbrdice i nizbrdice), dok funkcionalnost nazvana “Inteligentni otpor vetra” (Intelligent Wind Resistance) automatski podešava otpor u saglasnoti s vašom visinom i težinom. 

Konačni rezultat je odlična vežba bez saobraćajnih smetnji, rupa na drumu i lošeg vremena, bez konkurenata, iznenadnih padova i vožnje u gusto pakovanoj grupi, pod uslovom da ste voljni da olakšate novčanik za 1300 dolara. (M.V.)

(MikroVesti)

0 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates