уторак, 21. август 2012.

Ubuntu One - dodatnih 500 MB

Ubuntu One na Ubuntu 12.04
Ubuntu one je popularan servis za pohranu podataka i sihronizaciju na različitim uređajima.
Kako bi privukli nove korisnike Ubuntu One nudi bonus prostor do 500 MB za svakog novog korisnika. Ono što je još bolje taj novi korisnik će dobiti takođe 500 MB tako da će u startu imati 5.5 GB.


Link refferalSve što treba uraditi je da se ulogujete na Ubuntu one web servis sa svojim podacima, pokupite refferal poveznicu i poslati prijateljima.


U koliko želite da koristite Ubuntu one ovo je moj link refferal preko koga možete napraviti nalog tako da na obostrano zadovoljstvo i vi i ja dobijemo po 500 MB dodatnog prostora za skladištenje podataka.

Ubuntu One radi i na Windowsu, ja ga koristim na OS Windows 7 gde  fino radi. Često koristim Ubuntu One kako bih prebacio uglavnom tekstualna dokumenta sa jednog računara na drugi.

2 коментара:

Ivana је рекао...

Šteta što je tako komplicirano odnosno šteta što su windowsi toliko bolji jer ipak je linux bespla ali kad platis win znas zasto si ga platio ....
Moj Savjetnik

Miloš је рекао...

Dobro došla Ivana.
Znaš kako, Linux ima prednosti a i mana. Ja ga koristim dve godine na poslu a i naravno kod kuće, pokazao se dosta dobro. Poslednje verzije Ubuntu operativnog sistema su se pokazale kao vrlo pristupačne običnim korisnicima. Kažeš da je komplikovan,pa to je sve stvar perspektive,navike. Treba se prilagoditi i učiti, i tako korak pokorak, uvidećeš šta je prava razlika između Win-a i Linux-a. Ne kažem da je Windows loš, jednostavno to je sve pitanje načina života.

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates