петак, 2. март 2012.

Ujedinjen Sjedinjen Mordor

Propaganda je moćna stvar, oni koji su živeli i žive na porstoru nekadašnje SFRJ to znaju. Pomoću propagande su se ratovi dobijali.

Sila jačeg je opšte poznata stvar u politici 21 veka, u kome se ili povinuješ poretku ili nastradaš.
Zavadi pa vladaj, stvori pogodno okruženje za izvršavanje podlih,mračnih planova. Cilj odobrava sva sredstva.
Tako je 1999 godine stigao nalog iz modernog Mordora da se Srbija moram bombardovati zbog navodnog genocida koji su izvršile Srpske snage na nejako Albansko stanovništvo, tako da je Mordor morao da pritekne u pomoć.

Da mediji Mordora nisu prestali sa demonizacijom Srpskog naroda i da koriste svaki momenat da bi Srbe predstavili kao genocidan narod.
Dobar primer za to je emisija na televiziji FoxNews u kojoj je bio centar pažnje dešavanja u Siriji. Naime voditeljka te emisije je pred sam kraj čitala ,,pisma gledalaca", jedan od gledalaca je uporedio Srbiju sa nacističkom Nemačkom, zemlju koja je pretrpela velike gubitke u II svetskom ratu od strane tadašnje Nemačke. Taj gledalac je napisao sledeće: ,,O dešavanjima u Siriji se raspravljalo do suštine problema, nadam se da ljudi pamte šta nas istorija uči. Da li se to istorija ponavlja? Šta su Nemci radili u drugom svetskom ratu, šta su Srbi radili na Kosovu?" 
Dalje voditeljka vedri i oblači svetskom politikom utvrđuje koji su to problemi u tom delu sveta i tako dalje.
Ja imam pitanje za stanovnike USM (Ujedinjen Sjedinjen Mordor) šta bi ste vi uradili kada bi stanovnici Teksasa čije je većinsko stanovništo Meksičkog porekla, kada bi Meksikanci hteli da pripoje Meksiku? Vi bi ste sigurno rekli: ,,Ma nema problema to je vaše pravo da birate sa kim ćete živeti." Pre će se desiti da vam proradi onaj vulkan u Jeloustonu nego to da se tako nešto dogodi.











0 коментара:

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates