субота, 5. фебруар 2011.

Upss tata kupio sam avion!

Sedmogodišnjak iz Londona je preko internet stranice ,,eBay" ,,kupio" pravi borbeni avion kliknuvši na opciju kupi sada, ali je kupovina poništena nakon što se njegov otac izvinio u ime sina zbog greške.

Dečak je za 82.868 evra kupio pravi borbeni avion Harijer kliknuvši na opciju ,,kupi sada" na ponudu postavljenu na eBay-u.

"Otac dečaka koji je ,,kupio" avion,  nas je pozvao telefonom i izvinio se. Avion je još na prodaji. Stavili smo ga na aukciju, tako da se događaj kao ovaj nebi ponovio", rekla je potparolka kompanije "Dzet art evijejšen" u Bradfordu, koja prodaje Harijer.

Potrebni su milioni evra kako bi mogao ponovo da leti. Takođe, zakonom je zabranjeno da prodajemo avione koji imaju motore", dodao je Vilson tvrdi da bi avion mogao ponovo da leti, ali da bi to bilo skupo.

3 коментара:

Bubba је рекао...

Heh... eto, znaci to bi mogla biti ona losa strane kompjutera (pored drugih mnogo zescih, naravno) P.S. nadovezala sam se samo na tvoj komen. iz predhodnog teksta :-)

Charolija је рекао...

Svideo se avion detetu :)))

Miloš Miladinović је рекао...

Da da, to bi se moglo uvesti kao jedna od loših strana kompjutera.

U svakom slučaju kompjuteri nisu igračke i to moraju ljudi da shvate.

Mislim, razumem klinca zašto je hteo avion, veovatno su i njemu obećavali: ,,ako budes dobar i išo u krevet na vreme, kupicemo ti avion".
Dete videlo da nema ništa od toga i kupilo samo. :-)))

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates