четвртак, 12. април 2012.

Telenor One Touch - Iz mog ugla.




Telenor One Touch je telefon koji me je najmanje rečeno oduševio. Odakle da počnem, telefon imam već dva meseca i do sada se pokazao kao pravi telefon za mene. Telenor One Touch je telefon za one koji vole brz pristup internetu, za one koji vole da su u kontaktu sa drugima. Kamera (5 MP) nije loša, danju su slike odlične a i u večernjim satima su zadovoljavajuće. Video snimci su takođe zadovoljavajućeg kvaliteta.

Jačina zvona telefona je odlična,tako da sa tim nećete imati problema.

Kažu slaba im je baterija, znate kako koliko telefon koristite toliko će vam baterija i trajati. Koliko sam čuo,tako se priča, da je većini telefona sa Android sistemom slabija baterija, odnosno drži jedan dan. Meni je najviše izdržala dva dana a pri intezivnom korišćenju skoro dan.

Ovaj post sam napisao upravo preko Telenor One Touch koristeći ,,Telenor pametnu mrežu''.

Za relativno male pare dobijate odličan telefon, u svakom slučaju moja preporuka.

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 коментара:

Tamaris_ је рекао...

Iskreno rečeno svi pametni telefoni su extra telefoni,brzi, i pružaju mngo toga ..čak i više nego što se očekuje. Imala sam prilike i ovaj da drzim u rukama i pogledam ga i fantastican je...jedina stvar koja me je odbijala od njega, kada sam ja kupovala mob , bila je ta nekako ne definistanost u nazivu telefona! Koja je to u stvari marka? Jes telenor i sl. ali samo zato nisam se opredelila za njega, mada kamera od 5.0 mp me je jako privlačila ali sem te kamere, ovaj što ja imam, samsing mini galaksy, sve je ostalo totalno  isto. Ali super telefonče..

Miloš је рекао...

Čitao sam dosta o njemu, marka je Alcatel OT-990. Gledaj ne znam zašto te je ime ono odbijalo. Bitne su karakteristike, što se tiče mojih potreba slikati i podeliti sadržaj, biti u kontaktu, ispunio je sva moja očekivanja i previše. :) Evo ova slika je uslikana sa njim. Nema neke bagove osim jednog prilikom ponovnog paljenja telefona, podešavanja na ekranu se vrate na početna pa moram da one gadget koje sam već postavio da ih opet podešavam ali to je svega min posao.

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates