субота, 2. април 2011.

Teslino oružije u Američkim rukama?

Hm čudne se stvari zbivaju, sve češći zemljotresi u poslednje vreme drmaju planetu.
Na mnogim sajtovima sam pročitao da se sumnja da su američki naučnici osposobili Teslino tajno oružije.

Poznato je da se Tesla posebno interesovao za elektromagnetna polja i ispitivao njihov uticaj na okolinu, još krajem prošlog veka. Mnogi veruju da je upravo Tesla izazvao eksploziju u Tunguski 1908 koja je bila jača od bombe bačene na Hirošimu. Iako naučnici tvrde da je za tu eskploziju kriv meteorit, njegovi ostaci nisu bili pronađeni.

Teslin eksperiment u laboratoriji je pošao po zlu i dogodila se velika eksplozija. Ubrzo potom, Tesla je ostao bez sponzora i bankrotirao. Sumnjalo se da su Američke tajne službe dokopale Teslinih planova, dokumentacije i nastavile sa razvojem njegovog projekta.

Sve je to bila samo jedna teorija ,,zaverenika" dok Amerikanci nisu zvanično predstavili svoj projekat HAARP.
HAARP je sistem koji se sastoji od velikih antena kojima se šalju elektormagnetni impulsi visoke frekvencije u atmosveru.

Ti impulsi su toliko jaki da njihov udarac u površinu zemlje može da izazove razoran zemljotres.



Pentagon je prošlog petka, baš kada je Japan pogodio zemljotres od 8,9 stepeni Rihterove skale, koji je izazvao cunami 10 metara koji je rušio sve pred sobom, koristio NAARP.
Otkriveno je da su Amerikanci koristili HAARP 22. februara kada je razorni zemljotres pogodio i do temelja sravnio Krajst Čerč na Novom Zelandu, kao i 11. marta kada je bio zemljotres u Japanu.
HAARP je bio aktiviran i pre razornih potresa u Pakistanu i Čileu.

Amerikanci  navodno namerno izazivaju razorne potrese u siromašim zemljama kako bi razne industrije, od farmaceutske do naftne, ostvarile velike profite. Udar na Japan se objašnjava time da je ta zemlja postala veliki konkurent ekonomiji SAD ili je HAARP greškom aktiviran.





2 коментара:

Анониман је рекао...

32

Shomi је рекао...

@Анониман
Sta ti to znaci 32?

Постави коментар

Blogger news

Pažnja

Creative Commons лиценца
Ово Neke moje stvari - Blog , чији је аутор Milos MIladinovic, је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Без прерада 3.0 util.Unported .
Засновано на делу на nms-s.blogspot.com.

Blogger templates